/basecomponent/banner.jpg
 首页 | 中心概况 | 通知公告 | 研究动态 | 科学研究 | 研究机构 | 中心通讯 | 管理文件 | 学习资源 | 实验室简介
现在是:
读取内容中,请等待...

当前位置: 首页>>实验室简介>>正文

实验室简介
2015-06-09 16:50

“全民健身政策模拟实验室”以中心“全民健身公共服务计算机辅助调查系统”为基础,探索建立天津市全民健身公共服务的数字型网络化动态监测系统、主要目标是建立起一套信息采集(包括与现有相关数据库对接、开展电话调查、在线调查、入户调查、小组访谈、个案访谈等系统)、数据分析(定量分析和定性分析)和研究(包括趋势分析、政策模拟)、在线服务的这样的调查和研究平台。

Based on the computer-assisted survey system for national fitness public service ,the Simulation lab of National Fitness Policy works to establish a digital surveillance network for Tianjin’s national fitness public service.Its main commission is to create a survey and research platform for data collection(connection of existed databases,telephone interview,online survey,household survey,group interview,and case interview,etc),quantitative and qualitative data analysis,research(trend analysis,policy simulation),and online service.